torstai 7. maaliskuuta 2013

Mekkoja, jotka ei näytä miltään

Meillä oli jälleen lanit ompeluihmisten kanssa. Sain valmiiksi mekkoja ja muutaman paidan. Ne on ihania, mutta ongelmaksi bloggauksen kohdalla nousee se, etten saa niitä näyttämään miltään. En saa kuvia itsestäni. En sitten niin millään. Ajattelin,että säästän tätä postausta ja laitan teille kuvat mekoista lattialla ja sen jälkeen kuvat mekoista päällä, mutta enpä ole saanut kuvia päällä. Niinpä saatte sen osan, mikä ei näytä miltään. Ei sitten niin yhtään miltään. Mutta tässä on teille mekkoja ja muuta läjä:

 Kangas triteksiltä viime kesänä. Tämä kappale on etsimässä uutta kotia.

 Kangas Sari Ahokaisen kaupasta, peppi bloom. Aivan ihana mekko! Kangas ei riittänyt pitkiin hihoihin, niin piti kehittää ja näin tämä on ihan loistava! Tykkään hirmuisen paljon. Kaava pohjana joka tyypin kaavakirjan perus raglanpaidan kaava. Koossa s/m.
Resori royal-tuotteelta.

 Paita samalla kaavalla. Kangasta oli taas niin vähän, että oli pakko tyytyä lyhyisiin hihoihin ja sitä myötä keksiä jotain hauskaa.

 Niinpä leikoin selän ja hihat täyteen reikiä ja pujottelin suikaleet toistensa läpi ja ompelin hitusen kiinni viimeistä suikaletta.
 Eli sellainen kuvio. Kangas on löytöpalan laarista, jämä pala mekon jäljiltä.

 Tämä paita oli ensimmäinen joka tyypin kaavakirjan raglanpaidan kaavan testaus. Pidensin helmaa lähinnä ja laitoin senkin jälkeen siihen vielä resorin ja tämän pituisena se on minulle hyvä. Hiha on oma muokkaus myös, koska jämä kankaasta ei riittänyt suoraan pitkiä hihoja.
Kangas on myös mekon jämä pala ja peräisin löytöpalan palalaarista.

Sitten se ensimmäinen ihanan ihana mekko, joka ei näyt sitten miltään tässä näin, lattialle levitettynä.


 Kangas on Tanskasta. Nettikaupasta jostain. Ihanaa viskoositrikoota, eli mahtavasti laskeutuvaa. Yläosan solmu on Onionin kaavan perusteella tehty. Numero taisi olla joku 202?.. Se sama kuin edellisen postauksen solmumekko..

Ja tämä on maksimekko. Päällä niin ihana, mutta jälleen kerran, miltä se näyttää tässä? Ei miltään.

Kangas on ottobreen myymälästä Rovaniemeltä -50% alessa. Viskoositrikoota myös. Aivan ihanaa! Täysin summassa saksittu. Kyllä siinä kauan meni, ennen kuin uskalsin alkaa leikkomaan ja silloinkin piti hengittää syvään. Rakastan tätä kangasta!

Kahden viimeisen mekon olkaimet olisivat voineet olla hiukan lyhyemmät, mutta menee ne noinkin. Ja voin lyhentää niitä jos oikeasti tarve vaatii.

Ehkä jossain vaiheessa keksin, miten saisin kuvia vaatteista päälläni, tai löydän mallinuken, jolle pukea näitä.

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo maksimekko ja tuo vaaleanpunainen ois niin mun näköinen <3

  VastaaPoista
 2. Se on totta, että sun mekot näyttää paljon paremmilta päällä, mutta toisaalta ei kannata stressata liikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Nää on kaikki niin hienoja! Ja onneks mun ei tartte kuvitella milt nää näyttää päällä kun mä näin ne siellä laneilla. :D Sun pitää laittaa kamera itselaukaisijalle ja sit virittää kamera jolleki tellingille kuvaamaan. Niin mä oon teny ku ei kuvaajaa oo paikalla. Mut kyllä nääki kuvat kelpaa, ei oo pakko hei! :-D

  VastaaPoista
 4. Mut onhan sulla perhettä ja ystäviä. Oisit vaan pyytäny, niin olisin kuvannut vaikka laneilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mut ehkä se suurin ongelma on se, etten itse hyväksy mitään kuvia näytille :D Voisin ehkä saattaisin saada kuvia, varmasti mies ottais, mut mut.. seliseli siis. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. :)