torstai 9. toukokuuta 2013

Tauon takana

Kyllähän minä olen laiska. Tai kiireinen tai muuten vain stressaantunut. Odotan jotain suurta omaan elämääni ja se lähestyy ja stressaa. Tiedän, että ompeluihin tulee pakottava tauko ensi viikosta lähtien. En tiedä kauanko tauko kestää, mutta koetan kaikkeni, ettei se venyisi siihen 2kk:n määrämittaan, mikä tällähetkellä on uhkana. Mutta ehkä tämän jälkeen minä olen fyysisesti entistä ehompi. Hyvillä mielin siis.

Mutta olen minä ommellut. En vain ole kaiken tämän keskellä jaksanut ja muistanut päivitellä. Niinpä isken teille taas koko läjän kerralla, paitsi tämän päivän ylläreitä. Ettei ylläri mene piloille siis saajalla.

Ensin ihania neuloksia Majapuulta!


 Tämä turkoosi on vielä vailla käyttäjää. Hame neidille Leenan kukkakankaiden jämistä. Piti lähteä muualle, mutta neiti tahtoi itselle ja sehän sopi.

 Uusi muumitakki vanhan pienen tilalle. Äiti löysi kankaat kirpparilta ja osti meille. Tässä on tikkivuori, eli vähän lämpimämpi takki.
Tällä kertaa oli jopa sopiva.

Kesäksi vielä tällainen todella ohut takki, johon ekaa kertaa testasin kanttausta ympäri takin. No, kyllä se välttää, silittämällä se varmasti suoristuisi. Muuten tosi hyvä, mutta tuo vetoketjun kohta tökkii itselle. Mutta neiti on juossut jo pihalla tämä päällä, niin antaapa olla. Saanpa kokeilla vielä uusiksikin tätä.3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. :)