torstai 14. helmikuuta 2013

Lohikäärmeitä, musti-koira ja palomiehiä

Olen onneksi saanut hiukan kankaita tuhottua. Otin vain läjän ja leikoin pois. Tuli parempi mieli.

Majapuun palomiesneuloksen loppu muokkautui huppariksi. Kuosin on suunnitellut jälleen kerran Leena Renko.
Kuosi ihastutti minut täysin ja tästähän aiemmin tein pojalle toppatakin, jota onkin pidetty urakalla tänä talvena.


Tällä kertaa olin viisaampi ja käytin tukikangasta kunnolla vetoketjun kanssa. Ja lopputulos on ihastuttava. Tämä lähti uuteen kotiinsa jo, kun se oli meidän pojalle aivan liian iso.

Hupparin huppu on vuoritettu HannanKankaan punaisella trikoolla. Harmiksi minulla ei ollut punaista vetoketjua, niin valkoinen sai kelvata ja hyvin se passasikin. Vetoketju on peräisin Karnaluksilta.

Tämän jälkeen käsittelyyn pääsi ihana punainen lohikäärmeneulos. Majapuulta toki sekin ja Leenahan löytyy senkin takaa.


Aiemmin tästä syntyi neidille mekko ja lopusta lipareesta riitti juuri ja juuri tämän kokoiseen huppariin. Tämän piti lähteä myyntiin, mutta niin onnettomasti kävi, että neiti näki ja rakastui. Jäikin sitten meille. Ja aivan ihanahan tämä onkin!

Vetoketju näyttää vetävän kuvissa hupparia vinoon, mutta se johtunee astetta liian suuresta sovitusnukesta. Jouduin hiukan pakottamaan hupparin kiinni.

Tämänkin hupparin huppu on vuoritettu HannanKankaan punaisella trikoolla. Vetoketju on Karnaluksilta.

Ja viimeisenä syntyi uudesta ihanuudesta haalarit. Kuosi on Metsolan ja sen on suunnitellut.. yllätys yllätys: Leena Renko. Onko enää olemassakaan muita ihanuuksia, kuin Leenan? Itsellä ainakin tuntuu noita kangas läjiä katsellessa ,että lähes kaikesta niistä ihanuuksista saan kiittää Leenaa. Ja mitä kaikkea ihanaa sieltä on vielä tulossa.

Mutta tässä nämä ihanat Musti-haalarit:
Haalarit on pojan kokoa, eli noin 92-98, mutta päätyivät muualle käyttöön. Teen omalle pojalle kyllä ihan samanlaiset, sen verran herkut haalarit nämäkin.

Pojan haalarihylly kyllä poksuu ja paukkuu jo, mutta olen ihan varma, ettei sillä vieläkään ole niitä liikaa. Joukkoon mahtuu vielä muutamat, ainakin Mustit ja traktorit ja tiikerit ja ja ja..3 kommenttia:

  1. Kolme ihanaa kangasta ja jokaisesta olet loihtinut tosi hienoja juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Nää on kaikki tosi upeita! On noi neulokset vaan nyt "se juttu!"

    VastaaPoista
  3. Löysin blogisi googlen kautta kun etsin Leenan kankaita ja tämä kuva blogistasi hyppäsi silmille. Aivan ihania huppareita, haalarista puhumattakaan! Tuosta samaisesta palomieskankaasta on minunkin tarkoitus ommella pojalleni huppari syksyksi :) Ihana blogi, selailenpa vielä lisää ja jään lukijaksesi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. :)