sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Soulbird -punainen

Noniin, toinen kerta toden sanoo! Ainakin kuvien lataamisessa.

Punaisesta tahdoin ensin pikahameen itselleni. Olin lähdössä paikallisryhmämme  (on muuten mahtava ryhmä!) kangasvaihtareille ja tahdoin sinne uuden hameen.Hame on jo kerran pesussa käynyt ja helma on rullaantunut. En ehtinyt silittää sitä suoraksi vielä, mutta kelpaa kuvaan näinkin.

Kesämekon versio ties kuinka mones pyöri päässä useamman päivän ja lopulta päätin toteuttaa sen tästä punaisesta soulbirdistä.

Tahdoin mekon, jossa ei olisi olkaimia. Joka olisi jälleen kerran hyvin yksinkertainen. A-linjainen helma kuvionsa vuoksi. Juju olisikin yläosassa.

Mutta kuten huomaatte, siinä on olkain. Yksi. Joka menee ristiin edestä taakse. Mekosta tuli hiukan iso, vaikka kuinka mitoin. Enkä enää luottanut sen päällä pysymiseen ilman olkainta.

Etuyläosa on rypytetty, takaa mekko on suora. Olkaimen päälle tahdoin rusetin.

Harmi, kun en taaskaan saanut kuvaa mekosta päällä, mutta siitä tuli aivan ihana.

Eksyipä kuvaan vielä yksi irtonainen lankakin häiritsemään. Mutta ei se mitään, nyt voin tunnelmoida jälleen lumen ja pakkasen keskeltä kesää kovasti odottaen.


4 kommenttia:

 1. Hei, onko hame yhdestä kappaleesta, rypytetty vain resoriin kiinni? Olen nähnyt lapsilla tuollaisia, käykö malli myös aikuiselle, jolla muotoja takapuolessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hame on neljästä kappaleesta. Ne on ensin saumuroitu yhteen ja sen jälkeen koko homma vain resoriin kiinni. Kappaleet on alaspäin leveneviä. Mie olen itse ihan rakastunut tähän malliin hameessa ja eipä noita paljon muita päällä ole nyt näkynyt. :)

   Poista
 2. Onpa ihanat hamoset, kangas on varsin herkullinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. :)