lauantai 22. joulukuuta 2012

Kamomillaheppaa ja lahjonta

Pikaompeluksia vielä ennen joulua. Jotain on tehnyt mieli tehdä ja päiväunien aikaan piti vain keksiä mitä. Tuloksena hameet kamomillahepasta.
Ja jotta äidille ei tulisi pahamieli, piti tehdä äidille samanlainen:


No totuushan oli, että äiti tahtoi tästä Leena Renkon piirtämästä Majapuun teettämästä ihanasta neuloksesta hameen, samantyylisen kuin neljä edellistäkin. Miten niin innostun aina väliin jostain? Plussaksi laskettaneen se, että tänä talvena en ole käyttänyt farkkuja kuin muutaman kerran, nekin ennen hameiden tekoa. En pidä farkuista yhtään, hameita rakastan.
Äidin hameen nähtyään tahtoi neitikin itselleen hameen. Mietti hetken, että tahtooko punaisesta vai vihreästä, mutta päätyi vihreään, koska äidilläkin on. Nyt ollaan sitten samiksia.

Eilisen pikaompeluksena syntyi lahjaksi lähtenyt setti saksanmaalta tilatuista maxidots -joustofroteista. Aiemmin suunnitelma näille oli jotain ihan muuta, mutta niin ne vain jäi roikkumaan, kunnes tähän ne soveltuivat täydellisesti.


Haalari on jälleen omalla luottokaavalla tehty, summassa kokoa pienennetty ja nyt toivotaan sen sopivan ja miellyttävän. Kooksi setille tuli noin 80cm.Haalarin sisältä löytyy siis ihan perusmallinen raglanhihainen paita.


Paidan kaula-aukkoon tahdoin nepparit, päädyin kam-neppeihin värien vuoksi. Lahjansaaja on vasta 7kk:n ikäinen, joten nepparit on vielä ihan aiheellinen lisä.
Toivottavasti sieltä ei kukaan eksy blogiin kurkkimaan paketin sisältöä etukäteen.

Tämän julkaisun myötä toivottelen kaikille lukijoille hyvää ja ihanaa joulua. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. :)