torstai 20. joulukuuta 2012

Pieniä lahjapaljastuksia

 Nyt pitää jo miettiä, että mitä sitä uskaltaa paljastaa ja mitä ei. Ajattelin jo blogata joululahjat, mutta jätin osan vielä piiloon ja salaan odottamaan.

Tein tyttöselle ihanan värisen paidan ja neiti tykkää.

Kangas on Sampsukan kotimyynnistä. Värit on ihan herkut ja pinkit resorit piti vielä saada.
Ihan peruspaita, koska näitä meillä pidetään, perusvaatteita. Aina yhtä tylsiä ja samanlaisia, mutta aina käytössä. Ollaan ihan perusihmisiä perusjuttuineen.

 Vauvalahjojakin on taas tullut tehtyä. Yksi omalla ystävälle, yksi ystävän ystävälle. Ystävän pyynnöstä runoratsuista tehtiin pienelle tyttöselle puku, vähän isompi kuin normaalisti, ihan hitusen. Pinkeillä resoreilla. Koko on nyt 68-74.
Ystävän vauvalle mietin pitkään, että mikä kuosi olisi hyvä ja sen jälkeen, että mikä kuva. Piirrustustaidottomalle nuo kuvat on aina hankalia. Tahtoisin tehdä lapsellisia, ihania, eläväisiä, värikkäitä, mutta en osaa piirtää. Siinäpä teille lukijat vinkki, jos piirrustustaitoa löytyy, niin otan mielelläni vastaan ihan ääriviivakuvia, miksei väritettyjäkin. :)

Mutta tällainen ampiainen sinne nyt pesiytyi:


Runoratsut on vanhaa tuotantoa ja Seliahan ne valmisti. Leena Renko piirsi. Nyt, kun sain uuden erän, niin uskalsin jo vanhaakin leikkoa.
Raitajoustofrotee on Metsolasta. Applikaatio on joustofroteeta myös, paitsi siivet on ihan puuvillaa. Toivottavasti eivät kärsi pesussa.
Palautekin tuli jo, että ihan nappi valinta oli ollut ja vastaanottaja tykkäsi kovasti. Onneksi. Aina vähän jännittää näitä tehdä, että mitä niistä sanotaan. Ihan täysin kun ei tämä(kään) applikaatio onnistunut, mutta riittävän hyvin, että kelpuutin jatkoon puvun.

Sitten ensimmäinen joululahja kuva:


Miehen siskon ja veljen lapsille pipot. Ylärivin paapiin mäyriksestä ruttikset, toisessa vuorena polarfleese ja toisessa merinovilla.
Alhaalla mustaa trikoota ja ninjago-silmät. Nämä(kin) olisi voinut onnistua paremminkin, mutta jospa ne kelpaisi ekaluokkalaiselle pojalle.
Ja viimeisenä Majapuun ihana Kamomilla heppa ja siitä pipo hevostelua harrastavalle. Toivottavasti pipot sopii ja päätyy käyttöön hyllylle sijoittelun sijaan.

Joululahjaideaksi ideoin huppuhatun mallin. Ystävän kanssa oli puhetta, kun heillä tykätään pitää tämän tyylisiä huppulakkeja, itse en ole koskaan ymmärtänyt niiden päälle, mutta se johtuikin juuri siitä, ettei tällaisia ole kaupoista saanut kauniilla kuosilla.

Nyt on. Kamomillahepat neidin ja hyvä on päässä. Lohikset lähtee tänään lahjaksi, ensin ajattelin joululahjaksi, mutta tahdonkin antaa jo nyt (joo, jouluun on enää 4 päivää!) synttärilahjaksi. Toivottavasti siellä tykätään tästä myös.


Kaavat näihin on omat, summassa piirretyt. Hyvän kokoiset tuli silti. Ainoa, että mietin pitkään laitanko resorin vielä naama-aukkoon, mutta jätin sitten laittamatta. Toisaalta olisi voinut laittaakin, mutta menee se hyvin näinkin.
Neulokset on Majapuulta ja Leena Renkon suunnittelemia. Lohiksen vuorena on polarfleese, kamomillan joustofrotee HannanKankaasta ja korvien suojana vielä polarfleese. Heijastimet heijastinkankaasta ja -nauhasta.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. :)